• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • systatika

Γεννήθηκε στην Uppsala της Σουηδίας και παρόλο που σπούδασε Μηχανικός Αεροσκαφών, γρήγορα συνειδητοποίησε την αγάπη του για τον κόσμο των εστιατορίων . Ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα Gourmet εστιατόριο και ταυτόχρονα γράφτηκε σε ένα ειδικό σχολείο στο τμήμα του Mixology όπου γνώρισε και τον διακεκριμένης φήμης καθηγητή Mellden.

Με την βοήθεια του Mellden, πέτυχε την εισαγωγή του στο «Restaurant University of Grythyttan» και εντάχθηκε στην σχολή Sommelier η οποία δεχόταν μόλις 12 άτομα τον χρόνο! Οι σπουδές περιλάμβαναν υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε ένα εστιατόριο , είτε με τουλάχιστον 2 αστέρια Michelin ή συμπεριλαμβανόμενο στην λίστα με τα 100 κορυφαία εστιατόρια στον κόσμο του San Pellegrino.

Έτσι, επέλεξε την Αθήνα και το «48 the Restaurant» με τον Χ. Πέσκια και τον Γ. Καϊμενάκη. 2 μήνες ήταν αρκετοί για να μην φύγει ποτέ ξανά από την Ελλάδα.

Μετά από ένα πέρασμα από τα : «Dakos», «Cucina Povera», «Scala Vinoteca», «Π-box @ Kifisia» στην Αθήνα και το «Vineria 36» στα Χανιά, γνωρίστηκε με τα αδέρφια Μιχαήλ με τους οποίους είναι πλέον συνιδιοκτήτης για τα «Bespoke» και «Dagkli».

Εργάζεται ως σύμβουλος Οινολογίας σε μεγάλα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις όπως τα «Avra Imperial», «Minoa Palace Resort & Spa», «Ammos», «Παλλάς» κ.α. καθώς και στο οινοποιείο «Μανουσάκης» .

Αναζητηση

 logo

 

gastronomia

 
Go to top