• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • systatika

ποτηρι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Οινοτικών και φέτος στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Η Ακαδημία Γαστρονομίας και Τουρισμού είχε την χαρά να συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του κρασιού και να προσφέρει εδέσματα τα οποία συνόδευαν το υπέροχο Κρητικό κρασί.

 

Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος. Σαφώς το κρασί αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της Γαστρονομίας της αλλά και του  Πολιτισμού της. Έτσι λοιπόν, 26 Οινοπαραγωγοί από την Κρήτη συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια των Οινοτικών με σκοπό να γνωρίσουμε και να γευτούμε όλοι  τον καρπό της δουλειάς τους. Ευχάριστοι και πρόθυμοι όλοι τους να μοιραστούν το κρασί τους και πολλές ιστορίες.

Χαμόγελα, συζητήσεις περί οίνου και καλή διάθεση. Αυτή η ατμόσφαιρα επικρατούσε το Σαββατοκύριακό στο ΚΑΜ στο Μεγάλο Αρσενάλι. Η οινολόγος της Ακαδημίας μας κ. Υρώ Κολιακουδάκη μας σύστησε τον μαγικό κόσμο της Οινογνωσίας μέσα από δεκαπεντάλεπτες Οινογνωσίες. Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπε η Ακαδημία μας, η οποία φρόντισε να συνοδεύσουμε όλοι το κρασί μας με ιδιαίτερες γεύσεις. Για το λόγο αυτό  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Σεφ της σχολής μας Αποστολάκη Ιωσήφ, Μαριδάκη Μιχάλη και Πετρώφ Ιωσήφ οι οποίοι επιμελήθηκαν τα εδέσματα αλλά και όλους τους σπουδαστές μας οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης. 

 

 

Αναζητηση

 logo

 

gastronomia

 
Go to top